Pasar al contenido principal

Vols estudiar un idioma o obtenir un títol oficial? Per ser col·legiat tens descompte

firma convenio codinucova_centro de idiomas

Amb l'objectiu de promoure l'adquisició de coneixements en idiomes i l'obtenció de títols acreditatius i certificats que ajuden els dietistes-nutricionistes a aconseguir punts en oposicions i ofertes d'ocupació públiques, hem signat un conveni de col·laboració amb el Centre d'Idiomes de la Universitat de València (CdIUV).

Així, els col·legiats i col·legiades en el CODiNuCoVa podran accedir a tres tipus de cursos: aquells generals organitzats pel CdIUV en idiomes estrangers, espanyol i valencià en els horaris establerts pel centre; cursos intensius durant els mesos de juliol, agost i setembre; i cursos específics per al Col·legi, en el disseny i el contingut del qual s'està treballant actualment. En els dos primers, els membres del Col·legi es beneficien d'un 5% de descompte. A més, gaudiran d'un 10% de descompte en la certificació de competència lingüística en anglés B1, B2 i C1 a través de les proves d'Acreditació de Coneixements de Llegües Estrangeres (PACLE) de la UV. Si la matrícula per a la prova de certificació es fes després de realitzar un curs general, intensiu o específic realitzat amb el CdIUV la bonificació serà del 50%.

 

firma convenio centro de idiomas

 

Luis Cabañas, president del CODiNuCoVa, ha sigut l'encarregat de signar este conveni, amb Pedro Morillo, delegat de la Rectora per al Centre d’Idiomes de la Universitat de València.

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación