Pasar al contenido principal

Una Taula per abordar la Salut Mental des d'una perspectiva interdisciplinària

comisionado salud mental

El CODiNuCoVa ha participat en la presentació de la futura constitució d'una Taula de Treball per a executar el Pla d'Acció en Salut Mental desenvolupat per presidència de la Generalitat Valenciana mitjançà el Comissionat de Salut Mental, Rafael Tabarés, i el seu equip de treball.

Durant la presentació de la constitució d'aquesta Taula, que estarà conformada per representants de les administracions públiques, d'associacions de pacients, de col·legis professionals i de la societat civil, el comissionat ha avançat alguns dels detalls del Pla d'Acció que tindrà 8 línies d'actuació que són fruit de les 27 recomanacions ciutadanes i 302 propostes d'agents clau.

Des del CODiNuCoVa hem demanat la inclusió de dietistes-nutricionistes en unitats de TCA, també en Salut Pública per a tot el relatiu a conductes addictives amb relació a l'alimentació o campanyes de reeducació en alimentació de la població i dietistes-nutricionistes en unitats de cirurgia bariàtrica per al suport i acompanyament, ja que a vegades hi ha un acompanyament psicològic i molta vinculació amb el tema emocional, però són pacients que no arriben a passar per unitats de Trastorns de la Conducta Alimentària.

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación