Aquesta setmana hem participat en la reunió de la Comissió Permanent del CALM (Consell Alimentari Municipal, de l'Ajuntament de València) on, com a coordinadors del Grup de Treball de Dret a l'Alimentació Saludable i Sostenible, hem fet balanç de les accions realitzades en 2020 i presentat les activitats previstes per a 2021.


L'objectiu d'aquest grup és generar i consolidar un espai on debatre propostes del teixit social, avaluar-les i desenvolupar aquelles que impulsen el dret a l'alimentació saludable i sostenible, sempre a través de l'actuació cooperativa de l'administració local i la societat civil i prioritzant a la població més vulnerable o en risc d'exclusió social.


El Grup està conformat, a més de pel CODiNuCoVa per altres entitats com Cerai, Justícia Alimentària, Creu Roja i SPG Ecollaure.

 

CODiNuCoVa utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis propias, que tratan datos de conexión y/o del dispositivo para facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web. Obtener más información.