Pasar al contenido principal

Recolzant a ADINU València en el seu IX Congrés anual

inauguración Congreso ADINU

La secretària del CODiNuCoVa, Mª Cruz Manzaneque, ha participat en l'obertura de l'IX Congrés de NHYD d'ADINU València, l'Associació de Dietistes-Nutricionistes Universitaris que en 2022 ha complit 19 anys de trajectòria. "En aquest congrés o en les passades o futures jornades, es forjaran noves amistats que s'ajuntaran, que continuaran volent moure's i aquest lloc per a continuar creixent i avançant serà el Col·legi. Tenim diversos programes dirigits a estudiants, com HermanaDNos, o la precol·legiació que té molts avantatges per als qui seran els futurs DN", ha explicat en la seua intervenció.

Al costat d'ella es trobava Hortensia Rico, degana de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València, qui ha volgut fer valdre la importància del Grau de Nutrició Humana i Dietètica i com altres professions sanitàries han de deixar pas als i les dietistes-nutricionistes.

En l'esdeveniment, que se celebra els dies 3 i 4 de març, participa com a ponent María Asensio, experta en diabetis i vocal de la Comissió de Sanitat del CODiNuCoVa.

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación