Pasar al contenido principal

Participem en els actes de Graduació de la Universitat de València

acto graduación UV Nutricionistas

La Universitat de València ha celebrat els Actes de Graduació dels seus egressats en la Facultat de Farmàcia corresponents als cursos 2020/21 i 2019/20, atés que aquest últim no va poder celebrar-se a causa de la pandèmia.

Rafael Birlanga i Luis Cabañas van ser els representants del CODiNuCoVa en sengles actes i van poder lliurar els diplomes als millors expedients acadèmics de cada any a les recentment graduades nutricionistes Mª Teresa Gimeno Aliaga i Marta Calvo Corella. Aquest diploma consisteix en un bo de Formació de 350€ per a cursos organitzats pel Col·legi, amb l'objectiu de fomentar i col·laborar en l'adquisició de coneixements de les noves generacions.

Cada any més de 140 estudiants finalitzen els seus estudis del Grau de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de València, que també imparteix el doble grau en Farmàcia. El CODiNuCoVa manté un conveni de col·laboració amb aquesta institució a través del qual els col·legiats poden accedir a beneficis com a tutors de pràctiques d'alumnes de la UV i fomentem activitats conjuntes. 

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación