Mercavalencia i el CODiNuCoVa defineixen futures línies de col·laboració conjuntes
El passat 24 de gener, el president del CODiNuCoVa, Luis Cabañas, i la vocal de Restauració Col·lectiva, Inma Girba, van mantindre una reunió amb representants de Mercavalencia per a començar a treballar projectes de manera conjunta i desenvolupar accions col·laboratives al voltant del consum de productes de proximitat, la reducció del malbaratament alimentari i la temporalitat de fruites, verdures, peixos i resta d'aliments frescos.
Ángeles Hernández, directora de Comunicació de Mercavalencia, juntament amb Vicenta Máñez i Pablo Aguado, responsable de Mediambient i Sostenibilitat i director de Mercats, respectivament, van compartir les accions que des de Mercavalencia estan duent a terme en matèria d'educació alimentària i de formació de professionals dels mercats municipals amb l'objectiu d'implicar al Col·legi en aquelles iniciatives on els i les dietistes-nutricionistes puguen ser rellevants.