Pasar al contenido principal

Ens convertim en entitat ambaixadora de Missions València 2030

missions valencia 2030 codinucova

El CODiNuCoVa s'ha convertit en entitat ambaixadora de Missions València 2030, com a part de l'ecosistema econòmic, innovador i social de la ciutat. Un repte que convertirà a València en un lloc més sostenible i saludable, més emprenedor i compartit. Per a aconseguir-ho, des del Col·legi sumarem el nostre suport i suport, dins del nostre àmbit d'acció i activitat, a aquells els processos i transformacions relacionades amb la Nutrició i l'Alimentació que tinguen com a objectiu impactar positivament en les missions de la ciutat de València buscant la millora de la vida de les persones.


Una d'estes accions és el projecte ENPIV, que va poder posar-se en marxa gràcies a una subvenció de Missions València 2030, mitjançant el qual el CODiNuCoVa està analitzant i avaluant l'estat nutricional de menors de 5 a 14 anys de la ciutat de València per a conéixer si existeixen condicionants socials i econòmics entorn del sobrepés i l'obesitat.

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación