Encuesta para conocer los cambios en las prácticas culinarias y gastronómicas durante el periodo de restricciones por COVID-19
L’estudi l’estem duent a terme des del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (GASTERRA), amb la col·laboració de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic, una de les càtedres institucionals de la Universitat d'Alacant.
El seu objectiu és analitzar les pràctiques gastronòmiques durant el període de restriccions (7 de gener a l'1 de març de 2021), saber si s'ha produït una transformació en la nostra percepció sobre temes alimentaris, així com conéixer en quina mesura s'estan cuinant plats tradicionals i consumint productes de proximitat, entre altres.
L'estudi té continuïtat amb el qual es va dur a terme durant el primer període de confinament i els resultats del qual s'han recollit en l'article: Tormo-Santamaría M, Català-Oltra L, Peretó-Rovira A, Ruíz-García A, Bernabeu-Mestre J. Cambios en las prácticas culinarias y gastronómicas durante el confinamiento de la COVID-19 en la provincia de Alicante.