Pasar al contenido principal

Els nutricionistes es llancen a la recuperació del patrimoni culinari valencià amb un receptari saludable

mesa redonda

El Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana (CODiNuCoVa), la Càtedra Carmencita-UA d'Estudis del Sabor Gastronòmic i el Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (Gasterra) hem llançat el projecte "34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies", una iniciativa que vol visibilitzar el llegat gastronòmic de les trenta-quatre comarques de la Comunitat amb plats autòctons, sabors locals i productes de proximitat i reconéixer el paper que les dones han tingut com transmissores d'aquesta herència culinària de generació en generació, ensenyant a cuinar i a menjar saludablement.


Així, seran els i les dietistes-nutricionistes els qui recuperen i actualitzen receptes tradicionals a través dels testimonis de les dones de les seues famílies encarregades de preservar aquesta herència culinària.


Llegeix més


Lee más

 

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación