Pasar al contenido principal

Coneixem el primer menjador escolar sostenible de la Comunitat Valenciana

menjador sostenible aenor

Mª Cruz Manzaneque, secretària del CODiNuCoVa, ha assistit al lliurament de la placa commemorativa que ha rebut el CEIP El Garbí de l'Eliana en convertir-se en el primer menjador escolar de la Comunitat Valenciana a aconseguir el segell de "menjador sostenible" emés i certificat per AENOR. 


La iniciativa, promoguda per l'empresa Serunion, va crear un comité de menjador sostenible amb els xiquets i xiquetes del centre a través del qual el qual es van detectar diferents necessitats relacionades amb el menjador i la sostenibilitat. La iniciativa aposta per proveïdors de proximitat, per a obtenir els millors productes, reduir la petjada de carboni i impulsar l'economia local.


El projecte té com a principal objectiu l'adquisició d'hàbits saludables des d'edats primerenques per a assegurar una millor qualitat de vida durant etapes posteriors i en l'edat adulta.


A l'acte va acudir la direcció del centre, el director regional de Serunion, l'empresa responsable del menjador, i l'alcalde de L'Eliana, municipi on es troba el CEIP El Garbí.

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación