Pasar al contenido principal

CODiNuCoVa presenta les noves oportunitats en la gestió de la consulta de Nutrició

cliniques uv codinucova

El pròxim 10 d'abril, Luis Cabañas, president del CODiNuCoVa, participa en el programa d'activitats formatives que ha organitzat les clíniques UV de la Fundació Lluís Alcanyís dins del cicle d'accions que ha dut a terme el vicerrectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València.

Un programa formatiu que té com a  objectiu el foment de l'interés entre els estudiants en la creació de l'emprenedoria en l'àmbit dels serveis assistencials vinculats a les Clíniques de la Fundació Lluís Alcanyís (FLA) de la Universitat de València, entre elles, Nutrició. 

Cabañas explicarà les noves oportunitats en la gestió de la consulta de Nutrició. A continuació s'impartirà una xarrada sobre la generació d'idees de negoci. El dimecres 17 continuarà la formació amb diferents ponencies. Les persones participants, treballaran en equip i optaran a premis econòmics.

Més info 

 

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación