Pasar al contenido principal

Cloenda del Fòrum Urbà València 2030

clausura forum urbano valencia 2030

El passat dimarts va tindre lloc la cloenda del Fòrum Urbà València 2030, una iniciativa que als últims mesos ha integrat i cohesionat a diferents agents socials i entitats i organismes públics per a traçar les línies de treball dirigides a aconseguir una ciutat més saludable, més sostenible, més pròspera i emprenedora, més compartida i mediterrània. 

El CODiNuCoVa, gràcies al treball de la Comissió de Sostenibilitat Alimentària i Nutrició Comunitària i el departament de Projectes, coordinades per la vocalia de Restauració Col·lectiva, ha estat present en tot el procés de participació per una ciutat més saludable. Les línies estratègiques d'este grup han sigut el benestar, educació i salut en totes les etapes de la vida; l'habitatge accessible; i l'alimentació sostenible i de qualitat.

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación