Pasar al contenido principal

Alumnes de les universitats de València, Alacant i la Catòlica s'interessen per la precol·legiació

charla precolegiación david expósito codinucova 2022

Esta setmana hem tingut el plaer de visitar tres de les universitats de la Comunitat Valenciana on s'imparteix el grau de Nutrició Humana i Dietètica . David Expósito, vocal d'Universitat del CODiNuCoVa ha explicat a l'alumnat de l'últim curs els avantatges de la precol·legiació, des de la participació activa en projectes desenvolupats pel Col·legi, descomptes en formació, accés a notícies de la professió, atenció a dubtes freqüents, creació d'una xarxa amb nutricionistes en actiu.... A més dels econòmics: els precol·legiats podem accedir a tots estos beneficis de manera totalment gratuïta i quan es converteixen en graduats s'estalvien la quota d'inscripció si es donen d'alta com col·legiats.

En les presentacions, dirigides a més de 70 alumnes, també hi varen participar Sara Corredor, vicetresorera del CODiNuCoVa, i Ruth García, responsable de Projectes.

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación