Skip to main content

El CODiNuCoVa presenta les línies estratègiques del Grup de Treball de Dret a l'Alimentació

consell alimentari

Aquesta setmana hem participat en la reunió de la Comissió Permanent del CALM (Consell Alimentari Municipal, de l'Ajuntament de València) on, com a coordinadors del Grup de Treball de Dret a l'Alimentació Saludable i Sostenible, hem fet balanç de les accions realitzades en 2020 i presentat les activitats previstes per a 2021.

L'objectiu d'aquest grup és generar i consolidar un espai on debatre propostes del teixit social, avaluar-les i desenvolupar aquelles que impulsen el dret a l'alimentació saludable i sostenible, sempre a través de l'actuació cooperativa de l'administració local i la societat civil i prioritzant a la població més vulnerable o en risc d'exclusió social.


El Grup està conformat, a més de pel CODiNuCoVa per altres entitats com Cerai, Justícia Alimentària, Creu Roja i SPG Ecollaure.

 

Comparte

Acceso Colegiados

En el CODiNuCoVa representamos a las personas dietistas-nutricionistas de la Comunitat Valenciana. Constituido en 2009, somos el segundo Colegio más grande de España dedicado a la profesión. Trabajamos para dar a conocer los distintos ámbitos en los que los D-N desarrollan su actividad, defendiendo los intereses del colectivo y mejorando su formación