Mesa de comida compartida Codinucova

El Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana (CODiNuCoVa), la Càtedra Carmencita-UA d'Estudis del Sabor Gastronòmic i el Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (Gasterra) hem llançat el projecte "34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies", una iniciativa que vol visibilitzar el llegat gastronòmic de les trenta-quatre comarques de la Comunitat amb plats autòctons, sabors locals i productes de proximitat i reconéixer el paper que les dones han tingut com transmissores d'aquesta herència culinària de generació en generació, ensenyant a cuinar i a menjar saludablement.


Així, seran els i les dietistes-nutricionistes els qui recuperen i actualitzen receptes tradicionals a través dels testimonis de les dones de les seues famílies encarregades de preservar aquesta herència culinària.


Llegeix més


Lee más

 

CODiNuCoVa utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis propias, que tratan datos de conexión y/o del dispositivo para facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web. Obtener más información.