L’estudi l’estem duent a terme des del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (GASTERRA), amb la col·laboració de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic, una de les càtedres institucionals de la Universitat d'Alacant.

El seu objectiu és analitzar les pràctiques gastronòmiques  durant  el període de restriccions (7 de gener a l'1 de març de 2021), saber si s'ha produït una transformació en la nostra percepció sobre temes alimentaris, així com conéixer en quina mesura s'estan cuinant plats tradicionals i consumint productes de proximitat, entre altres.

L'estudi té continuïtat amb el qual es va dur a terme durant el primer període de confinament i els resultats del qual s'han recollit en l'article: Tormo-Santamaría M, Català-Oltra L, Peretó-Rovira A, Ruíz-García A, Bernabeu-Mestre J. Cambios en las prácticas culinarias y gastronómicas durante el confinamiento de la COVID-19 en la provincia de Alicante.


Encuesta
 

 

CODiNuCoVa utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis propias, que tratan datos de conexión y/o del dispositivo para facilitarle la navegación y analizar estadísticas del uso de la web. Obtener más información.